Om

I köket i Olskroken tillverkar jag dina bakverk från grunden. På så sätt kan jag anpassa dina godsaker efter just dina önskemål. Jag använder alltid ekologiska ingredienser i den utsträckning det är möjligt och undviker onödiga tillsatser. 

Eftersom allting görs på beställning kan du välja just dina favoritsmaker och undvika ingredienser du inte tål eller tycker om. 

Tänk på att vara ute i god tid med din beställning så att jag hinner göra den så som du vill ha den. 

Att baka har varit en av mina favoritsysselsättningar sedan jag var liten. Är det inte magiskt att se hur en kladdig smet kan förvandlas till en luftig kaka, flytande grädde vispas till ett fluffigt moln och smaker lyfter varandra när de kombineras? 😍 På Ashburton Chef’s Academy i Devon, Storbritannien fördjupade jag mina kunskaper under tre intensiva månader och erhöll ett Diploma in Patisserie. 

Verksamheten är godkänd av Miljöförvaltningen.

 

Sidan är under uppbyggnad.